Kontakt

SPEED SPEDYCJA Sp. z o.o.
Mikołowska 179, 43-100 Tychy
tel./ fax 32 226 71 01
Więcej

Posiadamy certyfikat
rzetelnego przewoźnika

Certyfikat rzetelnego przewoźnika

Opinie

Najważniejsze są dla nas opinie naszych klientów. To oni budują wizerunek SPEED Spedycji wśród swoich partnerów i znajomych.

Poniżej przedstawiamy opinie udzielone przez naszych klientów i przewoźników. Polecamy sprawdzić nasze wszystkie opinie na giełdzie TRANS.EU

Przewoźnicy
(źródło opinii - Giełda TRANS)

Pozytywna 18.04.2017

Sprawnie, szybko, płacą w regulaminowym terminie, nie jak inni!

Opti-Trans

Pozytywna 24.06.2017

Sprawdzeni, rzetelni, szybcy...

Roman Stroer

Pozytywna 24.06.2016

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wyjątkowo dobra firma. Sprawna, rzetelna firma.

Krzysztof

Pozytywna 05.06.2014

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wszystko dograne, bezproblemowe. POLECAM !!!

Andrzej

Pozytywna 21.05.2012

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Bardzo dobra i rzetelna firma, ładunki zawsze dograne, miła i fachowa obsługa ... POLECAM !!!

Edyta

Pozytywna 28.09.2011

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wyjątkowo dobra firma. Sprawna, rzetelna firma. wszystko ok...!!

Radosław

Pozytywna 23.09.2011

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wyjątkowo dobra firma. Sprawna, rzetelna firma. polecam firma na 100 % więcej takich firm

Sławomir

Pozytywna 21.09.2011

Płaci w terminie. *** WSZYTKO W PORZĄDECZKU POLECAM JAK NAJBARDZIEJ ***

Marcin

Pozytywna 18.08.2011

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wyjątkowo dobra firma. Sprawna, rzetelna firma. Ładunek dograny na TipTop. Dobry kontakt ze spedytorem.Szczerze polecam.

Radosław

Pozytywna 12.06.2011

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wyjątkowo dobra firma. Sprawna, rzetelna firma. Współpraca 110% OK!! POLECAM!!

Piotr

Pozytywna 10.05.2011

Płaci w terminie. Polecam tę firmę. Wyjątkowo dobra firma. Sprawna, rzetelna firma. Wyjątkowo rzetelna i sympatyczna wspólpraca. Oj żeby wszyscy tacy byli

Beata

Powrót: Strona główna I Do góry^